Nog niet uit de kast

Bijgewerkt: 4 nov 2019

Ik ben nog niet uit de kast, want ik ben bang voor de teleurstelling van mijn ouders. Alleen als ik een relatie krijg met een meisje zal ik het ze vertellen.


Ik deed havo en mocht, vanwege een mentale stoornis, havo 5 over 2 jaar verdelen. Daarin was ik echt een uitzondering. Mijn zus kwam uit als bisexueel (ik was geloof ik 15 ongeveer). Toen zij uit kwam ging ik er ook steeds meer over nadenken. Ik kwam tot de conclusie dat ik niet echt verschil merkte tussen jongens en meisjes, ik kom mezelf met beide voorstellen in een relatie etc. Ik gaf mezelf de label bisexueel en bedacht: 'ik ga deze label proberen. Vind ik het niks, dan laat ik het gaan'. Ik begon me steeds meer op mijn plek te voelen met de label. Omdat mijn school gereformeerd is, is LHBTI zijn not done. Er was zelfs een leraar die in de problemen kwam omdat hij een relatie met een man had. Ik kende twee meiden die al open gay waren, maar ik durfde mezelf niet te outen. De laatste jaren trok ik op met 3 andere meiden. 2 van hun hadden een jaar een geheime relatie voordat ze uit kwamen in de groep. Veel mensen vonden het niet 'goed'. 1 van diegene die in een relatie was, is nu uitgekomen als transgender. Hij is zo veel gelukkiger nu, en nog steeds in dezelfde relatie. Ik heb het gevoel dat je LHBTI elkaar aantrekt, zonder dat je het van elkaar weet. Ik ben nog niet uit omdat ik weet dat mijn vader 'het er niet mee eens is'. Ik zit niet te wachten op zijn teleurstelling. Als ik een relatie krijg met een meisje zal ik het ze wel vertellen.


Anoniem

94 keer bekeken

©2018 by We Zijn Er Wel. Proudly created with Wix.com